top of page

OVER  PHOTOLOGY

Reeds meer dan 20 jaar zijn wij de ideale partner voor al uw foto- en filmopdrachten. Wij beschikken over een uitgebreide selectie  foto- en filmmateriaal voor zowel werk in onze studio, als bij u op locatie. Het werken bij u op locatie heeft als voordeel dat er logistiek geen transport van artikelen naar onze studio moet worden geregeld. Alles wordt bij u ter plaatse geshoot zodat de tijd van de fotoshoot optimaal wordt benut. Wij maken bij u ter plaatse een mobiele studio aan. 

In het andere geval zijn er onze twee studio's, voorzien van alle apparatuur om u de beste beelden te garanderen en dit binnen het beste tijdsbestek en aan voordelige tarieven.

Bewegende beelden zijn hot vandaag, dus beschikken wij over de mogelijkheid om uw artikels in 360 graden fotografie aan te leveren. Daartoe behoren ook 360 graden interieurs en zelfs sferische panorama's, die uw volledig bedrijf in beeld brengen. Onze VR beelden zijn exporteerbaar als .obj bestand voor integratie in o.a. 3D software zoals Autocad en Maya.

Met onze 4K filmcamera's kunnen wij ook uw bedrijfsfilms tot het hoogste niveau brengen.

bottom of page