Fotografie

Onze fotostudio voldoet al jarenlang aan de meest veeleisende vraag van de professionele wereld. De workflow is volledig kleurgecalibreerd. Van elke opname kan u desgewenst drukproeven in de door de drukkerij gewenste ISO norm bekomen.

Om bewegingsvrijheid voor de camera te garanderen, heeft onze studio een vaste rondwand van zes meter lengte en vier meter hoogte. Dit is meer dan dubbel zo lang als de papierrollen die in de meeste studio's worden gebruikt. 

Wij werken volledig High-end digitaal met hoge resolutie camera's van PhaseOne®

Het flitslicht in onze studio is het beste op de markt : Broncolor®.

Opdrachten worden vooraf intensief met de klanten besproken, zodat wij op de dag van de opnamen zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Zo gaan wij bijvoorbeeld locaties en modellen voorstellen passende in de stijl van uw project.

De studio is zodanig opgebouwd dat medewerkers de fotoshoot kunnen volgen terwijl ze via Wifi werken aan een project in hun bedrijf. Voorts bieden wij de mogelijkheid om tijdens de fotoshoot mensen aan de andere kant van de wereld in realtime de shoot te laten volgen en zelfs de pas gemaakte beelden te classificeren volgens voorkeur. Ook in onze studio kan u via iPad of iPhone aanloggen op onze server en de gemaakte beelden in realtime een classificatie meegeven. Wij werken op deze manier met buitenlandse en binnenlandse klanten die de mensen op het bedrijf de shoot willen laten volgen en goedkeuren.