Bedrijfsfilms

Onze studio richt zich vooral op videoproducties voor bedrijven en kmo's. Onze jarenlange ervaring en uitermate professioneel materiaal zorgt ervoor dat we steeds een tot in de puntjes afgewerkt product kunnen leveren dat aan alle wensen van de klant voldoet. Bij ons is het eindresultaat van de productie belangrijker dan het aantal werkuren die we aan een montage moeten besteden en dat op zich is al een vrijwel unieke formule. U krijgt vooraf van ons een duidelijke prijs zonder dat u zich nog aan allerlei bijkomende kosten dient te verwachten. Het afgewerkt product is dan meteen uw eigendom zonder dat u een jarenlang contract aan veel te hoge prijzen wordt voorgeschoteld.

U kan bij ons terecht voor : 

WEBVIDEO
Een verslag van een evenement, een videoclip van je muziekgroep, een lipdub of leuk filmpje voor schoolprojecten.... U kan het zo gek niet bedenken. Wij helpen u met de realisatie van uw idee.
Wij beschikken ook over een steadicam systeem voor camera's tot 15KG

BEDRIJFSFILM
Een leuke video van de activiteiten van uw bedrijf zegt vaak meer dan een krant vol advertenties. Laat uw klanten kennis maken met de werking van uw bedrijf en toon met beelden wat uw cliënteel van u kan verwachten. Wij maken u een duidelijke all-inprijs zodat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

INSTRUCTIEVIDEO
Met een instructievideo kan u gemakkelijk het gehele of gedeeltelijke productieproces van uw bedrijf vastleggen. Op deze manier kan u volledige groepen of nieuwe werknemers kennis laten maken met de werking van één of meerdere afdelingen of machines in uw bedrijf.

ENG/REPORTAGE
Voor reportagewerk maken wij afhankelijk van het project gebruik van sony pmw F3 - pmw-350, pdw-800 en gopro HD4 camera's, Blackmagic Cinema Camera 4K. Al onze beelden zijn in 4K of full hd xdcam 100mbit formaat maar kunnen desgewenst ook aangeleverd worden in diverse andere formaten zoals prores 4:2:2, avid DnXHD, S-log 4:4:4, enz...

CHROMAKEY
Wij beschikken over een reflecmedia chromakey systeem voor green- of bluekey opnames op locatie